top of page
Ara

Frêg Energ Kafeinli Sakız

Bir kahveden daha hızlı, enerji içeceğinden 3X kat daha güçlü Frêg gerçekten anlatıldığı gibi mi? Tadım ve test sonuçlarını sizler için kaleme alıyoruz.


İçeriğini incelemekle başlayalım; Görselde ve kendi web sitelerinde belirtildiği gibi Frêg'in içinde; Kafein, Ginseng, Guarana, Ginkgo Biloba ekstraktı ve B3,B5,B6 vitaminleri bulunmakta.


Frêg Kafeinli Sakız Tadı Acı mı ?


Cevabımız, hayır acı değil.

Kafeinli sakızlar genelde acı olur ama bunu çiğneyen bu ürünün fonksiyonel bir ürün olduğunu bildiği için bu tat çiğneyeni etkilemez. Frêg, yurtdışında çiğnediğimiz sakızlarla kıyasladığımızla tadı kesinlikle acı değil. Kafeinli olması nedeniyle normal sakızlara nazaran kafeini birazcık hissedebilirsiniz buda rakiplerine bakıldığında acılık sayılmaz bile sonuçta bu tür ürünler tadından ziyade faydaları için tüketildiği için fonksiyonu ön plandadır.


Keskin nane aroması zaten gayet lezzetli ve başarılı.


Kafein dışında Frêg'in içinde neler var?


Ginseng; Sarmaşıkgiller familyasına ait ginseng bitkisi, özellikle Kuzey Yarımküre’de ve Doğu Asya’da yetişiyor. Ginsengin Latince adı olan “panax”, “tam iyileşme” anlamını karşılıyor. Köklerinin insan vücuduna benzemesi nedeniyle adamotu olarak da bilinen ginseng, sağlık üzerindeki mucizevi etkileri sayesinde geleneksel Çin tıbbında “ölümsüzlüğün kökü” olarak anılıyor. Yavaş büyüyen ve uzun ömürlü bir bitki olan ginsengin hasadı için ise 4 ila 10 yıl gerekiyor. Ginsengin 5 faydası;


1-İnflamasyonu azaltabilen güçlü bir antioksidan. 2- Beyin fonksiyonlarının etkinliğini artırır.

3-Bağışıklık sistemini güçlendirir

4-Yorgunlukla mücadele eder, enerjiyi artır

5-Kan şekerini düşürür


Guarana; Şöhretini güçlü uyarıcı etkisine borçlu olan guarana günümüzde en çok, enerji takviyesi niteliğindeki içeceklerin üretiminde tercih ediliyor. Dünyanın en yüksek dozda kafein içeren bitkisi” unvanını kazanan guarana meyvesinin, 100 gramında 3-6 gram kafein bulunuyor. Fakat bu bitkiyi güçlü bir uyarıcı haline getiren ve popülerlik kazandıran, sadece içeriğindeki kafein miktarı değil. Guarana, içeriğinde hücreleri uyaran pek çok haberci molekülün yanı sıra kafeinle aynı alkaloit grubunda yer alan teofilin ve teobromin barındırıyor. Çay ve kakao gibi besin maddelerine de bulunan bu iki alkaloit, bitkinin uyarıcı niteliğini daha da güçlü hale getiriyor.


Guaranın Faydası;


1-Ödem atıcı etkisi vardır. 2-Vücuttaki yağ yakımını hızlandırır ve vücutta yağ birikimini önler. 3-İştah mekanizmasının kontrol altında tutulmasına ve ruh halinin düzelmesine yardımcı olur. 4-Kafein gibi merkezi sinir sitemini uyarır.





Stun Your Readers

Be original, show off your style, and tell your story.”

Blogging gives your site a voice, so let your business’ personality shine through. Are you a creative agency? Go wild with original blog posts about recent projects, cool inspirational ideas, or what your company culture is like. Add images, and videos to really spice it up, and pepper it with slang to keep readers interested. Are you a programmer? Stay on the more technical side by offering weekly tips, tricks, and hacks that show off your knowledge of the industry. No matter what type of business you have, one thing is for sure - blogging gives your business the opportunity to be heard in a way in a different and unconventional way.


Get Inspired

To keep up with all things Wix, including website building tips and interesting articles, head over to to the Wix Blog. You may even find yourself inspired to start crafting your own blog, adding unique content, and stunning images and videos. Start creating your own blog now. Good luck!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page